For er bursdag!!!

Til frokost var det pannekaker og levende lys. Så kom jeg til Høllen med kajakk, og der var det flatt hav og knallblå himmel. Neimen ikke rart at jeg er fornøyd da! Her står jeg på toppen av Hundsøy i Søgne-skjærgården:

20070122bursdagsbarn.jpg

Slet litt med is fra tid til annen, men stort sett gikk det bra. Var helt ute ved Grønningane, som ligger rett innenfor Songvår fyr. Der var det litt vind og dønninger, men ingenting å snakke om. Stort sett har jeg hatt perlevær i dag:

20070122godvaer.jpg

20070122vinterstille.jpg

Øivinn har sendt gratulasjonsbilder på e-post, og skriver:

I min familie pleier vi og si at været på geburtsdagen er slik som du har oppført deg siste året……

Må si jeg lo høyt da! Jeg må jo være EKSTREMT snill… 🙂 Øivinn sendte meg et bilde fra av meg i Labradoren rett før jul. Da spiste vi lunsj sammen på Møvig:

20070122bursdagbilde.jpg

Om en liten stund skal jeg trene med John. Måtte bare bli ferdig med bildene (lager noen panoramaer mens jeg skriver her), slik at jeg har backup. Har god rutine på å få lagt over bilder med en gang jeg kommer hjem. Vet ikke hvor mye styrke jeg orker nå, men Ingunn skal ha Nachos klar etterpå. Så det blir vel en matorgie litt over 20 kan jeg tenke meg.

Jeg tok to panoramaer, og begge ble egentlig bra. Ett med og uten sol. Det med sol blåser litt ut (men er lengre). Begge er tatt sydover fra det høyeste punktet på Hundsøya. Her er det korteste:

20070122pano2_hundsoy.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

3 svar til For er bursdag!!!

 1. MoNo sier:

  Og sannelig glemte jeg bursdagen din gitt.

  Men med et slikt vær som du har hatt så hadde jeg bare forstyrret hvis jeg hadde ringt 🙂

  Utrolig herlig å se padlebildene dine Lars. Kjenner at det kribler i armene etter å få padlet litt. Men akkuratt nå har vi det herlig kaldt og periodevis masse snø som laver ned. Endelig skikkelig deilig vinter. Igår løp jeg sju kilometer i noe som kan være tilnærmetlik snøstorm – utrolig deilig.

  Men altså, gratulerer med gårsdagen Lars!

 2. Robert Bergsnov sier:

  Gratulerer med dagen, Lars! Du er en kjernekar!

  /robert

 3. Petter sier:

  Så du hadde bursdag, du da. Det var jo nesten like hemmelig som at du skal gifte deg….
  Grattis på etterskudd!

  Her i nord er det -12, nysnø og oppkjørte spor!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.