2×60 år

I dag har vi feiret 60-årsdagen til mine foreldre. Feiringen besto i en middag på Hotel Norge. Deilig torsk, og utsøkt dessert. Min bror og jeg holdt et multimediaforedrag mellom hovedrett og dessert, og dette falt i god jord.

Begynte dagen med å gjøre foredraget ferdig. Til slutt var det nesten 60 bilder. Så leverte jeg dette til hotellet, og dro på andaktsmøte. Her var det voldsomt oppmøte, og jeg tror vi var over 20 stk til slutt. Veldig inspirerende å se at så mange kan falle til ro med denne formen for møte.

Deretter var det Spicheren med Ingunn og gutta. Begynte med klatring, og var i relativt godt slag. En ny rute som er på vei opp ble gått til henget, og en annen ble buldret til 3. plate. Moro! Her er det stadig nye ting å bryne seg på. Medlemsskapet mitt har gått ut nå, og jeg fikk fullstendig sjokk når jeg så prisene… Har vært vant med å betale 2400 i året som student, mens nå koster det meg 700 pr mnd, eller 2000 for 3 mnd. Jeg gikk for 10 klipp. Jeg er liksom ikke i denne ligaen. Noen ganger merker jeg godt at det som er lommerusk for noen, blir til ganske anseelige summer for meg. Men, det frister IKKE å jobbe mer/med noe som kaster mer av seg. Denne kostnaden/begrensningen skal jeg klare meg gjennom. Jeg kommer nå til å klatre mer på Samsen, og løpe mer. Dessuten blir det jo mye padling i tiden fremover.

Satser på en rolig kveld med litt lesing. Det har vært en relativt hektisk helg. Morgendagen blir også lang. Har bursdag i morgen – blir 38 år. Satser på å komme meg på vannet fra Høllen rimelig tidlig. Egentlig skulle jeg tatt med full oppakning og telt denne uka, men det er altfor mye annet som skjer… Det er på vei inn et utrolig høytrykk, og jeg kjenner jeg er litt forbanna over at jeg ikke får utnyttet denne muligheten. Har avtaler både i morgen kveld, hele tirsdag og torsdag morgen… 🙁 Men, det er fremdeles et mål å få padlet hele Vest-Agder i et strekk før sommeren…

Senere: Brukt opp nesten hele batteriet på den bærbare med å søke på biler. Nå har vi sendt e-poster til en hel drøss, og håper det ramler inn noen tilstandsrapporter på fax i morgen. Eller e-post. Må snart få ut fingern på bil nå… Slitsomt men sant. Så har vi sjekket litt priser internasjonalt på telemarksstøvler til Ingunn. Samtidig er det landskamp i håndball mellom Ungarn og Norge. Vi leder ikke, for å si det sånn. Ellers lager Ingunn pannekake-røre til i morgen, og det tyder vel på at det blir litt bursdagsfeiring i morgen tidlig. Koselig.

Snøen laver ned nå, så jeg satser på at det blir noen vinterbilder fra Ny-Hellesund i morgen. Sol med nysnø på holmene kan bli riktig så bra!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.