Uka flyr

I dag har jeg plutselig gjort veldig mye annet enn det jeg tenkte, men absolutt godt å få det unna… Håper at jeg kan få lagt ut noe på nett også i løpet av uka, men tror jeg prioriterer feltarbeid i morgen!

I kveld er jeg invitert på kveldsmåltid, og det gleder jeg meg til. Ingunn og jeg skal sammen. Jogget en halvtimes tid i ettermiddag, og føler kroppen er i godt slag. Klatringen i går kveld gjorde absolutt godt, og det er deilig å se at kreftene varer en stund på vertikale vegger (vi var på Samsen). Tror det kan være greit å kombinere litt Samsen/Spicheren for ikke å bli helt overhengende. Blir ofte veldig fort pump….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.