10 øyer avtegnet

I dag har jeg startet med øyene i Søgne. Her er det mange! Startet med de jeg har vært på, og er nå ferdig med kartene. Får ta teksten i morgen, og så satser jeg på en ny feltdag på fredag. Dette været gjør ting litt vanskelig… Men, nå blir dagene lenger!

Ellers har jeg hentet en del på posten. Blant annet en klatresele fra XXL. Det var ikke den jeg bestilte, og jeg har i tillegg fått str S. Lårløkkene gikk såvidt over knærne. Min første bestilling derfra, og hvis det skal bli noen flere skal jeg ha god service nå. Har skrevet e-post til dem, men bare fått autoreply hittil. Vi får se…

Ellers ble jeg ferdig med “Svalbard” av Stein P. Aasheim i dag, og den var så god at den fortjener en anmeldelse på adrenaline.no. Selv om boka er utsolgt fra Forlaget. Jeg fikk mitt eks fra et salg i Bokklubbene, så det finnes vel et eksemplar her og der fremdeles. Boka er i alle fall utrolig god. Merkelig at jeg kunne bli så sugd med av den, jeg har jo hørt foredraget hans om det året tre ganger… Likevel. Mannen skriver utrolig bra!

Nå skal jeg opp i Presteheia for middag, og så har vi snakket om å få til litt klatring. Enten blir det Samsen, eller Spicheren. Vi får se. Etterpå blir det relativt rolig ser jeg for meg, og jeg er veldig gira på å lese ferdig Saramago. Har igjen 30 sider tror jeg.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.