Oppkjøring

I dag har det skjedd litt mer, men fremdeles ganske rolig. Mye lesing, og litt fiksing foran skjermen.

Dro opp til Presteheia for å lage middag kl 15, og halv fem var det Lars sine meatballs og båtstekte poteter i bøtter og spann. Det ble satt pris på. Moro! Leste nesten to timer i “En beretning om blindhet” etterpå, og dette er en helt utrolig grotesk bok. Dessuten er det så åpenbart at den foregår på to plan, og dette gjør den samtidig ustyrtelig god… Har 30 sider igjen nå, og lurer litt på hvordan Saramago skal klare å avrunde dette…

Ellers har jeg fått på plass det meste av turen til Lindisfarne. Drar over til England 29. januar, og blir borte til 5. februar. Tar med minnebrikker i bøtter og spann, og regner med å ha med en del hundre bilder hjem igjen…

Nå blir det liturgisk som vanlig på tirsdagene. Blir godt!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.