Rolig ukestart

Etter en relativt fysisk helg, så ble det en rolig start på denne uken. Leste frem til lunsj, og trente med John fra 12. Satte flere rekorder i styrkesalen, og var rimelig fornøyd.

Hjemme i postkassa lå boka til Stein P. om året på Svalbard (på tilbud i Bokklubbene). Dermed gikk det et par timer til, med tårene stadig fremme i øyekrokene. Jeg blir veldig lett rørt av det han skriver. Både Stein P. og Jan Terje (Voilaas) tror jeg har funnet en perle de gjerne vil ta videre til “oss andre”. Men, så er det ikke så lett å “selge den” – gi det videre. Perlen må oppleves, og dette blir for krevende for de aller fleste. I stedet vil vi ha det som underholdning… Men, jeg tror denne perlen inneholder mye, mye mer enn ren underholdning…

Nå skal jeg kjøpe inn litt god mat, og så blir det en intervalløkt når Ingunn kommer fra jobb. Føler meg greit restituert etter lørdagen nå, så regner med det går bra. Ser for meg at det blir en tidlig kveld etter løpetur og god middag… Men, vi kan ikke sovne med en gang – fordi vi skal prøve å samkjøre litt kalendere i tiden fremover også. Det kan jo være praktisk at vi er på samme sted fra tid til annen! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.