Trysfjorden

I dag var det meldt høy vannstand og sol! Vannstanden stemnte, men solen så jeg bare akkurat i det jeg satte kajakken på vannet i Trysfjorden. Her er et stemningsbilde:

20070112trysfjorden.jpg

Har padlet hele Trysfjorden i dag, helt ut til havet. Ikke veldig spennende. Fant ingen teltplasser, men har merket av fire parkeringsplasser (som egentlig er bare steder en kan ta opp/sette ut enkelt). Det er steilt langs land de fleste steder, og bedre egnet for klatring enn overnatting i telt.

Men, vannstanden gjorde det ganske spennende å padle i dag uansett. Det er jo ikke ofte jeg kan padle over brygger og stupebrett, men det kunne jeg i dag. Flere steder. Her er 3 bilder jeg har sendt over til Fædrelandsvennen:

20070112springflo1.jpg

20070112springflo2.jpg

20070112springflo3.jpg

Da er det vel egentlig på tide å hopp i dusjen. Har skrevet dette, sendt over bilder og sånn med tørrdrakten på. Den er utrolig komfortabel i kajakk, men jeg vet om en del annet det er bedre å ha på inne… 🙂 Så derfor hopper jeg i dusjen!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.