Værdag

I dag har det vært den store værdagen. Gikk fra Storeheia i et tynt lag med snø. Nede ved Spicheren gikk det over til regn, og det regnet, og regnet og enda litt til. Lunsjet med Harald, og var skikkelig kald da jeg kom ned. Etter en god lunsj og en hyggelig prat – var det blå himmel!

Vinden hadde også løyet. Vel hjemme igjen ble det en del lesing, og før middag høljeg det ned igjen. Mørke skyer overalt. Veldig rart vær, men satser på å komme meg til Trysnesfjorden i morgen uansett. Det skal bli deilig å komme på vannet igjen. Har ikke padlet på 14 dager nå nesten, og det blir for lenge…

Jobbet en del med en artikkel om mørkepadling i går, og sendte den litt hit og dit. Har ikke fått videre med tilbakemelding, så jeg venter litt med å publisere den. Eneste oppdatering på web i dag er litt i boklisten (www.bokoman.no) og en nyhetsinfo på adrenaline.no om at det er NC i klatring om halvannen uke.

På guide-fronten har jeg gått igjennom gamle wp og Veiviseren, og samlet denne infoen på et kart jeg har laminert til kajakken. Søgnes skjærgård er ganske tettpakket med fine steder. I motsetning til Kristiansand ser det også ut til at en kan finne teltplasser på land. Ellers er det massevis på øyene. Ser ikke bort fra at jeg havner på mellom 30 og 50 plasser når jeg er ferdig med denne kommunen. Det blir gøy! Trysnesfjorden tror jeg kanskje ikke er noen “høydare” i denne sammenheng, men det er fint å få padlet den igjennom. Har også planer om å få gjort Harkmarkfjorden på en dag med vestlig vind. Da har jeg gjort unna de nærmeste fjordene. Lenger vest i fylket er fjordene MYE lenger… Det får bli når det blir lysere tider…

I kveld er det møte i kajakklubben. Sitter i styret der. Vanlige saker med budsjett og sånn. Det er ikke så mange havpadlere som har padlingen som helårsaktivitet, så i havgruppa er det ganske stille om vinteren. Men, snart er det vår, og da kommer de! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.