Jorda rundt

Etter litt kartarbeid fra morgenen (nå er jeg i gang med Søgne for fullt!), så var det formiddagstreff i Lund kirke. Denne gangen skulle det være lysbilder fra en som hadde vært på jordomseiling. Antagelig er det ingen hemmelighet at jeg var DESIDERT yngst i forsamlingen, men det gjorde ingenting!

Foredraget og lysbildene var flotte, og en time fikk jeg drømme meg bort. Seilbåt, Skotland, Afrika, Atlanterhavet, Panamakanalen, øyer i Stillehavet, Australia, Jemen, Eritrea, Rødehavet og hjem igjen. En fantastisk reise. Til en familie med 7 barn. For en ballast! Så kommer de hjem til det norske SYSTEMET, og blur utfordret på om barna kan fortsette sammen med sine jevnaldrende på skolen. Selv om de har hatt skole på båten de to årene de har seilt. Dette svarer utrolig godt til det bilde av den norske skolen som Johan Galtung trekker opp i sin selvbiografi. Jeg prøver å begrense fordommene mine, men må bare innrømme at de forsterkes etter episoder som denne…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.