Strategi før valget

I dagens VL uttaler hagen at han “ikke vil finansiere Framtiden i våre hender” i forbindelse med at Stortinget skal betale CO2-skatt. Det var statsministeren som luftet dette i sin nyttårstale. Ser vi her litt av strategien til FrP frem til valget?

Er det sånn at nå skal Hagen spisse sine uttalelser, og dermed snakke til “grasrota”? Så skal Jensen være den ansvarlige som tar seg av gangene på Løvebakken. Det kan bli et skikkelig tospann. Fvn melder i dag at de kan få et drøss av ordførere på Agder. Da skal det bli sirkus tenker jeg! 🙂 Det er vel få partier som har så stort spenn mellom sine lokalledd og sentralleddet…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Samfunn. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.