Pust – pes

I dag har det vært et skikkelig rotterace, men så har det jammen meg blitt borte en del fra pulten også. Nå er jeg snart ferdig med en større sak på adrenaline.no, og har fått unna en del andre småting ved siden av.

Faktisk har jeg også sagt fra meg GPS-kurset. Ser at jeg nå vil konsentrere meg mest mulig om padleguiden. Jeg har jo drømt om å drive dette arbeidet i flere år, og da virker det ikke særlig lurt å blande det opp med mye annet… Har lyst til å ha relativt god tid, og at det skal bli BRA!

Fikk et herlig dikt av Hans Børli på e-post i dag, sånt varmer:

LEDESTJERNA
Det er mørkt, sier du
Å, ja – det er ofte mørkt
På veiene, bror. Men mennesket
Må VILLE sin ledestjerne, ønske den
Så hett og inderlig
Av hele sitt vilskne hjerte
At mørket plutselig slår ild
Og stjerna står der
Tindrende stor og klar
Over de frosne veiene.

Ikke nok med at det varmer, men det passer jo også som en påminnelse om hva som er VIKTIG her i verden. Hva er min ledestjerne? Hva er din?

Nå skal jeg noen ærend i byen, og så er det mat på Amigos med Roger. Det skal bli deilig!

Senere: Var innom banken ifm lån til bil, og så litt i en bokhandel. Etterpå var det deilig middag på Amigos. Super Nachos, stor, sterkt krydret og uten bønner. Dette har jeg spist siden slutten av 80-tallet på dette stedet, og det er faktisk like godt enda! 🙂 Vanens makt er stor, de har sikkert annen god mat der også! Veldig hyggelig med en god prat igjen – menneskemøter er egentlig noe av det som er VIKTIG her i verden.

Nå har jeg også fått plassert ut artikkelen jeg jobbet med i hele formiddag. Den heter “På rundtur med tandemsykkel”, og er dagboka til John fra sommerens sykkeltur. De syklet Krsand – Stavanger – Lysefjorden – Brokke – Setesdalen – Kristiansand. Virkelig imponerende, og morsom lesning! Kan ikke skjønne annet enn at de må ha vært dugelig slitne fra tid til annen! Nå ligger det i alle fall ute, og jeg håper det kan inspirere både funksjonshemmede og funksjonsfriske til å bryte egne grenser!

Har en avtale i badstu senere i kveld, og så er det liturgisk. Men, først skal jeg ta det bare helt med ro noen timer. Tror ikke det blir så mye arbeid i kveld. Det er jo en dag i morgen også! 🙂 Lurte litt på om jeg skulle padle da, men ser ut som det er et høytrykk på vei inn i helgen. Tror derfro jeg sparer det til da, og prøver å få ferdig mest mulig kartarbeid nå når det regner, blåser og er lenge mørkt. Det tror jeg kan komme godt med når det blir lysere…

Enda senere: Leste litt i biografien til Johan Galtung på sofaen, og jammen sovna jeg ikke litt også. Men, så ble jeg inspirert, og har nå fått dumpet sammen oversiktskart for Kvinesdal og Farsund også. Nå er det bare bearbeiding av disse kartene som står igjen. Det er en ganske møysommelig prosess, men føler liksom at det verste er unnagjort nå! Det skal bli skikkelig deilig. Tenker jeg begynner litt med det i morgen, men skal også begynne å blinke ut øyer i Søgne som skal besøkes. Det er tross alt meldt fint vær. Trysnesfjorden er også et fint dagsprosjekt på vestlig vind. Vi får se – nå er det i alle fall badstu på Spicheren. Der er også backup av alt padleguide-arbeidet ferdig, så da kan jeg dra avgårde med god samvittighet! Nå kan det nesten brenne, men ikke helt…

Sent: Badstu og liturgisk gjorde godt. Hadde en god samtale med Siv etterpå om Tolstoj og livet generelt. Jeg startet jo på Galtung på sofaen, og hun kjenner han litt. Verden er egentlig liten… Vel hjemme tømte jeg litt e-post, og da fikk jeg inn en melding som gjorde det påkrevet med litt rydding på keltiskfromhet.no. Det er nå gjort, så da er jeg egentlig klar for litt søvn. Dette har vært en LANG, men veldig EFFEKTIV dag!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.