Bursdagsmandag

I dag ble Dagi 15, og det ble behørig feiret med sang på senga, pannekaker til frokost osv. Han fikk også eget domene og eget webhotell: www.dagi.no Regner med at innholdet ikke blir liggende der så lenge, men slik så siden ut i dag:

20070108dagi.jpg

Vel nede på Lund la jeg ut et nytt tillegg til den keltiskinspirerte helgenkalenderen som Mecky jobber med. Denne gangen er det Vismennene som har fått sin oppføring. Skal prøve å få ut et nyhetsbrev der i løpet av uka…

Så ringte de fra Hornes vgs, og ville ha meg til å holde GPS-kurs på voksenopplæringen. Kurset skal gå over hele 3 kvelder av 3 skoletimer. Det er jo et ganske omfattende kurs, men jeg har veldig lyst. Skal prøve å grovdisponere det litt, og så kan jeg evt. sette i gang fra 6. februar og tre tirsdager fremover.

Har også vært noen kajakktelefoner fra morgenen. Det er jo ikke så lett å slippe unna det lenger, men det er koselig!

Trening med John kl 12, og så skal jeg tilbake hit for å ta en del flere kart + gjøre ferdig GPS-disp. Livet er fullt av småting, og det er ikke lett å holde seg på veien…

Senere: Knallhard trening med John. Vi er i ferd med å bli råsterke! Svømte 300m rolig etterpå, og hadde en runde i boblebadet. Var ikke så mye futt og fart da jeg kom hjem… Leste en del, og tok noen telefoner. Litt senere på ettermiddagen fikk jeg ordnet kartet for Flekkefjord. Skal prøve å få til Farsund i morgen. Da er det bare bearbeiding igjen, men det er også en del timer…

Har så smått begynt å se nærmere på GPS-kurset. Hadde vært fint å fått dette i 3 stk på adrenaline.no. Ser det er mye spredt forskjellige steder på nett. Det burde jo gå an å lage en generell og enkel innføring, som går litt utover det som ligger på adrenaline.no nå. Jeg får se litt nærmere på dette i morgen. Nå er det helt klart stopp her. Tar med litt middag fra fryseren opp i Presteheia, og en bok av Saramago (se www.bokoman.no). Ingunn jobber overtid i dag, så når vi samles blir det nok ganske rolig foran storskjermen eller med nesa i ei bok ser jeg for meg. Været fremover er ikke det beste, så jeg tror fort det kan bli mye PC-sitting denne uka. Men, da gjør jeg et skikkelig “jafs” i kartarbeidet, og det er neimen ikke dumt. Men, jeg savner padlingen, stillheten, den friske lufta og roen. Godt å tenke på at det kommer…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.