Ganske rolig søndag

Startet dagen med et andaktsmøte, og så var det klatring på Spicheren med Ingunn og Herman. Fikk ikke til allverdens, men fikk i alle fall mørt klatremusklene for første gang i 2007! Gikk en del på led i dag, og det er god trening. Deretter gikk ferden til Grimstad.

Her ble det middag på vertshuset, før det ble spilling av spillet “Party” hos mormor. En morsom kveld. Nå er jeg akkurat ferdig med å dille litt med mobiltelefonen, men fikk det ikke helt til. Skjønte ikke helt hvor jeg skulle legge ting, men fikk det avspilt på en litt kronglete måte. Finner vel ut av det hvis jeg ser litt mer i bruksanvisningen, men den er ikke så veldig intuitiv på alle punkter. Men, jeg kan alle funksjoner som jeg har brukt før nå. Så den er helt klart “brukandes”.

I morgen har dagi bursdag, så da blir det vel en litt annerledes start på dagen. Får prøve å komme i seng tidlig, slik at jeg er beredt. Har bare 10-12 sider igjen av “Kjærlighet i koleraens tid”, og må vel nesten få lest ferdig den før jeg kubber. En veldig flott bok, som beveger seg på mange plan.

Været er ikke inne i en god periode om dagen, og jeg var ganske klissvåt på beina etter sykling t/r arkivet. I dagene fremover er det meldt mer regn og nedbør, så jeg kommer nok til å prioritere kartarbeid seriøst i dagene som kommer, så håper jeg å få med meg en fjord eller to i slutten av uken.

Har fått enda flere som er interessert i kurs i april nå, og det er veldig hyggelig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.