Lørdagsjobbing

Er ikke så ille som det virker. I dag var det ingen vekkeklokke som ringte, og frokosten ble etterfulgt av avis. Tuslet så ned på Lund for å jobbe litt. Har lagt ut en bokanmeldelse av boka “Raus rasteplass” på keltiskfromhet.no, og dagboka til Kari Agger fra sommerens padletur. Dermed er jeg snart klar for å gå løs på kart igjen. Lagde oversiktskart over Søgne i går…

Finner stadig småting som jeg skulle ha oppdatert. Nå er det jo et nytt år, og da er det jo på tide å oppdatere boklisten – lage nytt dokument og innledning. I 2005 brukte gjennomsnittsnordmannen 147 minutter på fjernsyn HVER dag. Det er over et halvt årsverk i året. Har pøvd å si noe om dette, og lagt boklista på tre forskjellige kortadresser: må.no, boker.drypp.no og bokoman.no. Kunne egentlig vært litt moro å lage en database på det siste domenet, der flere kunne lagt inn lister og kanskje anmeldelser? Jeg må egentlig snart finne ut av dette databasegreiene. Det er jo blitt helt gratis, og jeg tror det er ganske enkelt også. Men, det vil jo bety enda flere timer foran denne boksen, og det er ikke det jeg egentlig vil…

Senere: Men, foran boksan her jeg sittet en stund i dag. Har nå fått klart basekart over kommunene: Søgne, Mandal, Lindesnes og Lyngdal. Det betyr at det bare er Farsund (komplekst) og Flekkefjord igjen! Men, så er det jo bearbeidingen, og det tar minst like lang tid. Men, nå skjer det noe i alle fall. Blir garantert ikke noe padling før onsdag – det er meldt godt over 10 m/s…

Så har det begynt å bli litt fart på kurspåmeldingene. Nå har jeg deltagere til alle kursene jeg skal ha med www.padlofil.no utover våren. Men, det er ikke nok til at de garantert blir holdt enda. Men, føler jeg er i en god stim, og regner med å holde alle kursene. Aktivitetslederkurset etter påske blir uansett gjennomført!

Innimellom dette dukket det opp en kjempeide, og det resulterte i litt jobbing. Resulatet er hemmelig enda, men skal nok røpe det etterhvert… Moro!

Men, nå er klokka snart 19, og det har vært en lang lørdagsjobbedag i dag… Egentlig veldig greit. Kroppen var skikkelig støl. Først etter styrke på torsdag, og så løp jeg relativt fort i 100 minutter i går kveld. Da er det greit med en dag der det kun er restitusjon som gjelder. Nå blir det nok stort sett lesning og ro utover kvelden, selv om jeg har sendt oppover en av kartfilene for sikkerhets skyld… Har hatt litt surr med kommunikasjonen Lund-Presteheia, men håper det går i orden nå. Dagen før her var det Domeneshop som hadde hatt noe trøbbel med noen servere, og det er ikke ofte. Jeg er egentlig veldig fornøyd med dem.

Senere: Deilig middag i Presteheia, og så leste jeg mens det var DVD-visning. Nå har jeg til og med fått barbert meg, og så er det ny spenning i Deltoras belte….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.