Sjekke- og ryddedag

Brukte formiddagen på å sjekke litt rundt dette med bil, og begynner å få litt oversikt… Så har jeg begynt å ordne litt i gamle bilder. Da dukker det opp mye rart. For eksempel denne «surfduden». Til mitt forsvar kan det kanskje legges til at bildet er 12-13 år gammelt…

20070105surfdude.jpg

Jeg fant også noen bilder av Arne Næss sr., og må innrømme at han har påvirket meg ganske mye. Det er blant annet fra han jeg har hentet tittelen på visittkortet mitt: homo ludens (det lekende menneske). Bildene er fra slutten av 90-tallet, da han besøkte Grimstad:

20070105naess1.jpg

20070105naess2.jpg

Lagde middag til gutta i Presteheia, og det var veldig hyggelig. Nå hadde jeg tenkt til å se litt på et kart jeg sendte opp fra Lund, men det har visst blitt borte i cyberspace… Derfor drar jeg ut i lysløypa for å jogge litt. Deilig med litt luft under vingene etter en lang innedag. Så blir det noke en ganske rolig kveld med bok og TV. Skal i alle fall ikke mer på nett i dag…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.