Bilder publisert

Satte i gang tidlig i dag, og ble ferdig med panoramaene fra Homborsund. Til slutt satt jeg der med 25 stk. En del av de holder høy kvalitet (i mine øyne). Til sammen har jeg nå fire gallerier fra fyr her sør, og de har jeg samlet i artikkelen «Stemninger fra fyr i sør». Det er meningen å oppdatere denne artikkelen med jevne mellomrom – fyr er gøy!

Lunsjen ble brukt i Kristiansand kajakklubb sammen med 4 potensielle kajakk-kjøpere. Håper de kom litt nærmere en beslutning, det er jo en jungel der ute… Særlig i low-end markedet. Det skulle jo egentlitg ikke vært lov å selge kajakker uten to vanntette rom, men de finnes der ute…

Nå skal jeg på Spicheren for å pushe litt vekter med John. Det kan bli bra – har vært en ganske stillesittende uke. De fyrgalleriene tok jammen tid, men så ble det veldig bra også. Hadde vært morsomt om jeg klarte å få solgt noen av de panoramaene. Ofte er de på 8000×2500 punkter, og da kan de jo brukes ganske så stort! Får håpe det ramler forbi noen potensielle kjøpere…

Senere: Etter knallhard trening med John ble det pannekaker i Presteheia. Så en lang hvil på sofaen med god bok. Etter oppvasken ble jeg inspirert til å skrive en bokanmeldelsen av «Raus rasteplass» som har ligget lenge på vent. Det er svært ufortjent, for boka er knallgod. Skal få lagt den ut i morgen, samtidig som jeg prøver å få sendt ut et nyhetsbrev på keltiskfromhet.no. Samtidig må jeg prøve å komme et stykke videre med kartarbeidet og padleguiden. Været fremover er ikke det beste. Mye nedbør, og vind mellom 6 og 9 m/s. Da passer det greit å gjøre en del innearbeid…

Har også funnet en gammel e-post med en dagbok fra de svenskene jeg møtte under padleturen i sommer. Jeg har fått tillatelse til å publisere denne sammen med min dagbok. Jeg skal prøve å få unna det i morgen også, så er jeg ferdig med det.

Når det gjelder bil så har jeg prøvd å tilnærme meg en selger i Tvedestrand, men han er utilnærmelig. Derfor har jeg søkt videre, og funnet en leverandør i Horten som har en del aktuelle biler i «stallen». Så får vi se hva det blir til. Det er på høy tid å bytte snart, og jeg håper jeg kan bli kvitt min gamle ganske uproblematisk. Men, regner med å gå på et tap her altså…

Men, nå er det litt høytlesning på senga: Fra Deltoras Belte. Veldig spennende!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.