Den store bildedagen

Begynte dagen i en butikk for å handle mobiltelefon. Etter mye venting og orging er den nå i boks, men så må jeg jo lære å bruke den også… Men, den er ikke så veldig annerledes enn den forrige. Den var batteriet helt gåen på, så det er greit at jeg nå er litt mer operativ… Så har jeg gått i gang med bilder. Her er fx Homborsund fyr i solnedgang:

20070103homborsund.jpg

Det vil si først gjorde jeg unna en anmeldelse av DVDen til Paul: Paul padler Latin-Amerika. Så gikk jeg løs på bilder. Først fra Lindesnes fyr. Dette brakte meg videre til bildene fra Torungen fyr, og nå sitter jeg og jobber med panoramaene fra Homborsund fyr. Her har jeg opp mot 20 panoramaer tror jeg, og en del av dem er i fantastisk lys!!! Dette er utrolig gøy! Tilsammen kommer de tre fyrgalleriene til å inneholde et par hundre bilder. Ryvingen fyr ligger jo allerede ute – artikkelen fra Mandal. Gleder meg til å legge dette ut i morgen. Blir ikke helt ferdig med alle panoramaene i ettermiddag. De tar en stund å lage.

Drar opp i Presteheia etterpå, og tar med meg badebukse. Det er vel på tide å svømme til Island igjen (det er svømmekonkurranse hvert år – svøm 10.000m i løpet av vinteren – vær med i trekning av tur til Island). Her jo bare sittet på ræva i dag, bortsett fra den turen ned til byen for å kjøpe mobil. Vi får se – det regner og er ganske kjipt ute. Kanskje bli det bare god bok og TV… Men, i morgen er det i alle fall trening med John fra kl. 14. Det blir bra! Får kanskje prøve å få inn noe aerobt på fredag da. Kanskje en liten padletur fra Høllen? Jeg skulle ha gjort ferdig litt grunnarbeid først med kart og sånn. Vi får se hvor mye jeg får unna i morgen tidlig. I det hele tatt er jeg godt i farta allerede føler jeg…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.