God nytt år!

Så har det nye året startet. Litt over klokken halv ti i dag morges satte vi første sporet ned bratthenget på Hovden – i 20 cm nysnø! For en start på det nye året. Etter mye padling, er det rart å ha ski på beina igjen… Lørdag og søndag sulla jeg rundt inne ved Galteflotti. Veldig mye fint lys – dette bildet er fra nyttårsaften:

20061231nyttar.jpg

Tok en del bilder den dagen, men det var ingen som sa “pang”. Var dog noen gode av Galten.

Nå har jeg fått ryddet på plass det meste, og skal til Presteheia på middag og rolig kveld. Tar med meg “Kjærlighet i koleraens tid”. Har lest de første 150 sidene (halvveis), har har fått blod på tann! Gabriel skriver godt!

Så langt er jeg (og vi) veldig godt fornøyd med starten på det nye året!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.