På vei til snø(?)

I dag tidlig har jeg gjort ferdig artikkelen “Julefeiring i kajakk” på adrenaline.no. Til slutt fikk jeg laget 6 panoramaer i går, og et par av dem var fine! Bildene var også morsomme, og her er det et bilde av den torsken vi spiste første juledag:

20061225juletorsk.jpg

Før jeg går videre i denne oppføringen må jeg få med gårsdagens klatreøkt på Spicheren. Her gikk jeg ganske kjapt i gang med den grå ruta (Ikke ferdig – 6+). Dette går for å være en hard 6+, og vi har kronglet mye med den i høst. I går løste deg seg endelig, og jeg kom opp! Det gjorde utrolig godt, og endelig kan jeg spore litt progresjon i øvre enden av skalaen på klatrefronten. Tror kanskje den intensive padlingen har hjulpet på litt. Likevel virker det som om det er et hav frem til 7-. Men, vi får se – fikk litt blod på tann av dette. Kanksje 2007 er året da det endelig skal gås en 7-?

Ellers har jeg gjort litt adm. Regninger må betales for å komme på inneværende regnskapsår osv. Kjøreregninger og fakturaer skal skrives. Faktisk har jeg solgt litt stæsj på slutten av året også! Morsomt! 🙂

Nå er det trening med John kl 12, og så skal jeg tilbake hit for å pakke. Vi er invitert til Hovden i nyttårshelgen, og skal tilbringe den i nærheten av Lislefjøddnuten. Her er det flott fjellterreng, men jeg frykter at skiføret ikke er det aller beste. Vi får se – jeg tar nå med meg litt ski… Og en god bok! Vi drar i morgen formiddag, men det er ikke sikkert det blir noe mer blogging i år… 🙂 Men, jeg gir meg ikke. I år har blant annet bloggingen skaffet meg en billig sykkel, og flere hyggelige menneskemøter. Derfor fortsetter jeg neste år også!

Senere: Treningen med John gikk kjempebra – vi setter stadig nye rekorder. Etterpå gjorde jeg noen småendringer på hjemmesiden til enkeltmannsforetaket mitt: digital info. La blant annet inn et padlebilde fra jula. Tror det ble okay. Så har jeg oppdatert boklisten. Jammen ble den ikke på over 8-9 sider i år også! Du verden så mye tid en får til overs når TV ikke lenger står på dagsorden. Nå ser jeg kanskje et par timer i uka hos Ingunn, men likevel blir det tid til en del bøker altså. Kjenner jeg er ganske mør i kroppen etter styrketreningen, så jeg skal ta de tlitt rolig på sofaen før jeg begynner pakkingen til Hovden. Er litt usikker på hva jeg skal ha med av ski – tror det er lite snø. Får vel ta med sånn at man er beredt for det meste… Satser på fjellski, men ser for meg at det kanskje blir langrenn/bakke istedet. Eller rett og slett gåtur på beina? Tror ikke snøforholdene er helt optimale enda…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.