Julepadling

Vi dro til hytta i Bamble kvelden på julaften. Rart å kjøre – vi møtte 10 biler på en drøy time den kvelden… Morgenen etter var klokka på ring, og vi fikk soloppgangen fra kajakken. Her er det Ingunn som koser seg i morgenlyset første juledag:

20061225julepadling.jpg

Etter morgenturen ble det litt fottur i området, før vi gikk ut i solnedgangen for å finne juletorsken. Den fant vi ute ved Rødskjær. Den bet ikke, men jeg hektet den på kroken rett inne ved land! Flott tur i mørket på vei tilbake. Morgenen etter var jeg ute til soloppgangen igjen, og gikk til Flesa. Tok flere panoramaer. Etter frokost ble Ingunn med en tur til Stråholmen. Været var utrolig flott. Sol og vindstille. Lyset er helt spesielt i desember, og jeg tok 238 bilder disse to dagene. Det er blitt til et galleri her.

I dag har jeg laget galleriet, samt at jeg har hatt en padletur med Alan. Det er lenge siden sist, og det var veldig koselig. Vi brukte Ellesmeren og Labradoren, og Alan mente den siste var den beste. Jeg er også veldig positivt overrasket over denne, og gleder meg til å pakke den for tur!

I ettermiddag blir det klatring på Spicheren (kanskje mest sikring av Ingunn, har jo akkurat padlet i to og en halv time), før vi får besøk av Marianne og Michael på kvelden! Det skal bli koselig!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.