Julaften på forskudd

Her feirer vi julaften en dag før i år, og har nettopp hatt en god julelunsj. De gamle kom litt over 12, og vi rakk en tur i klatreveggen før den tid. Nå er det skinkesteik og vanlige julaftenting utover ettermiddagen og kvelden.

Sent: En koselig kveld! Fikk pilates-ball. Eneste jeg ønsket meg. Gøy! Nå er jeg på Lund for å pakke litt kajakktøy, og så legger jeg kajakkene på taket i morgen tidlig. Etter gudstjeneste og pinnekjøtt går da ferden til hytta. Til ro, fred, peis, bøker og padling. Er vi heldige blir det torsk fisket fra kajakk som middag! Været ser VELDIG bra ut, så vi gleder oss veldig begge to. Vi blir til tirsdag/onsdag, alt ettersom hvordan hvilepulsen slår inn…

Traff forresten Claus og Kristin en kort tur i ettermiddag. Det var veldig hyggelig! Dessverre ikke tid til noen padletur i denne omgang, men kanskje en gang i løpet av våren?

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.