Årets korteste dag

Det ble litt surring med dager her, men det er visstnok i dag tidlig sola snudde. Dermed vil noen kanskje synes rullinga i går var bortkasta. Jeg ser heller på det som god oppvarming til dagens bad. Klokken 0730 var det bading i Bertesbukta. Det ble ingen svømming, men en full neddykking gikk greit. Ingen av de andre var i stand til å ta noe bilde, så det ble et selvportrett:

20061222bad.jpg

Timen etterpå ble utrolig effektiv, og dette var en helt ram måte å våkne på. I løpet av den timen hadde jeg gjort unna masse julestyr. Så dro Ingunn og jeg for å gjøre den store julehandelen. Det gikk også veldig greit, men da vi var ferdig var det kø med biler inn til Maxi. Du verden så kult at vi kom før rushet…

Hentet også en hodelykt fra Princeton Tec i dag tidlig, og fikk prøvd den opp i Presteheia. Virker veldig bra, og jeg gleder meg til å prøve den på vannet. Regner med at det blir muligheter for det nå i jula!

Fikk gjort unna alle juleting utover dagen, og Ingunn ordnet “resteribbe” til middag. Nå er jeg nedom for å ta en “juleshining” på Lund. Det trengs. Skal også legge fram litt stæsj til vi drar på “padlejuleferie” på ettermiddagen/kvelden på julaften. Det skal bli utrolig deilig. Sitte på hytta med levende lys og ei god bok. Med havet som nærmeste nabo. Kanskje ta en kveldstur med hodelykt…

Men, nå må det shines mer – tas backup av bilder, slette kamera osv osv….

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.