Innspurt

Fikk ikke tømte kameraet i går, men her er altså den nye kajakken jeg hentet:

20061218labrador.jpg

Her er den nettopp pakket ut av plasten nede ved kajakklubbens lokaler i Nodeviga. Fikk også litt annet småutstyr som lå i cockpit, og det skal bli spennende å prøve den på vannet. Kajakken er av typen Boreal Design, og modellen heter Labrador. Den er 560 cm lang, og 53 bred.

I dag tidlig gikk jeg løs på tingene med en gang, og fikk unna utrolige mengder med ting før Arne kom på besøk klokken 9. Blant annet fikk jeg ordnet opp i en masse økonomiske greier. Deilig! Arne var her en times tid, og vi hadde mye faglig billedprat. Han er fotograf, og har skikkelgi peil!

Etterpå gjorde jeg unna litt mer, slik at jeg var ferdig med alle øybeskrivelsene i Kristiansand kommune. Fikk så ned en deilig lunsj, før jeg tok bilen fatt. Nå var det landlinjen i kommunen som skulle undersøkes. Kjørte fra Kvarodden i øst til Møvig i vest. Tilsammen dekket jeg 11 P-plasser. I tillegg skal jeg skrive litt om hvor en kan få tak i vann/dagligvarer, og om de 4 campingplassene som er langs kystlinjen i kommunen.

Vel tilbake var jeg ganske trøtt. Bilkjøring er kjedelig. Tok noen pauser, og lagde god middag. Nå er jeg i gang med teksten på innledningen, og håper jeg blir ferdig med dette i løpet av morgendagen. Tror det blir for tøft å sitte utover i kveld. Skal heller pøve å få en god natts søvn…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.