Oppsplittet dag

Fra morgenen av var det masse forskjellige småting som måtte på plass. Blant annet har jeg laget et nytt billedgalleri som ligger på adrenaline.no. Så var det trening med John kl 12, og da fikk jeg en CD med hans sykkeltur til samme nettsted. Skal se om jeg ikke kan få lagt den inn i løpet av uka! Mye flotte bilder! Her er et fra padlegalleriet:

20061218gareth.jpg

Etter treningen syklet jeg nedom min bror for å hente julehilsener, og vider på kaia for å hente kajakk. Trillet den bort i Nodeviga, og nå ligger det en splitter ny BD Labrador i hylla. Blir veldig spennende å prøve den. Rank og lekker. Fikk også noen andre småting, blant annet en åre i carbon. Min første. Utrolig lett!

Har nå ordnet litt mer småting, og koordinert litt stæsj hit og dit. Av VAF-guiden har jeg bare fått gjort ferdig Dvergsøya i dag. Satser på å ta kjøringen i Kristiansand i morgen, så jeg kan få levert ting på onsdagen. Da skal jeg være med min bror for å flytte ut av ei hytta han har solgt, men tror jeg kan få levert over ting på morgenen. Ellers får det bli på kvelden. Torsdagen satser jeg på å padle vestover. Da er det meldt fint vær og lite vind. Dermed skulle Langøya innenfor Tjamsøya være et fint turmål. Vi får se – sånn innspurt før jul er ikke bare bare. Ikke at jeg har så mye jeg skulle ordnet, men det er jo en del omgivelser rundt som har det ganske hektisk om dagen…

Senere: Rakk akkurat opp i Presteheia før Ingunn skulle på julebord. Grafill har julebord sammen med Bymisjonen – et flott tiltak! Jeg satte i gang med julekort – Ingunn var stort sett ferdig. Nå ligger det en kjempestabel her… Tror jeg har rukket over de flest. Hvis jeg kommer på flere, så får de få den elektroniske versjonen som ligger på www.trosby.no.

Innimellom ble det tid til middag. Kjenner jeg er sigen nå. Pakker ned PC og julegreier, og får unna oppvasken. Så skal jeg sløve ned med “Paul padler Latin-Amerika” på DVD. Serien starter på TV2 på onsdag, men jeg har fått en DVD til anmeldelse på adrenaline.no. Da må jeg jo se den, selv om jeg jo har sett alle “Paul padler Europa”, og lest boka der han sykler Amerika på langs. Føler jeg kjenner han litt, og jeg gleder meg til å se!

Morgendagen kan også bli lang tror jeg, men så begynner julefreden å senke seg – i alle fall litt… Håper jeg blir ferdig med det meste jeg har planlagt i morgen…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.