Innholdsrik søndag

Etter en såpass lang dag i går, var det deilig å sette klokka på 9.30 i dag. Enda deiligere var det å våkne for egen maskin en halvtime før… 🙂

Det ble nemlig ganske sent i går kveld. Etter å ha malt ferdig alle bannerne dro vi til byen for å spise. Vi fant fort ut at vi ikke var helt alene om det. Julebordsfaktoren var ganske høy. Etter å ha undersøkt en del forskjellige steder, falt valget på Mother India. Maten var god, men det tok uhorvelig lang tid å få den… Mellom forrett og hovedrett var det en time! Vi var jo skrubbsultne, så neste gang velger vi noe annet… I alle fall hvis vi er i den tilstanden…

Etter frokost i dag dro jeg på andaktsmøte hos Kvekerne. Dette er flott, men ganske spesielt i forhold til hva som vanligvis skjer kl. 11 rundt om i landet… Alle som var tilstede hadde lyst til å være med i toget gjennom Markens på onsdag. Tror dette blir megaspennende!

Så var det klart for løping, og Ingunn og jeg presset oss litt i dag. Holdt relativt høyt press (70-80% av maks), og holdt det gående i litt over 50 minutter. Kommer nok til å kjenne den litt i morgen…

I ettermiddag var vi invitert ut på ei hytte i Søgne, og det var veldig hyggelig. Her fikk vi servert suppe og kake foran peisen, mens solen forsvant. Etter en stund tok jeg frem en novellesamling av Tolstoj, og leste “Der Gud er – er det kjærlighet”. Det er en flott og oppbyggelig historie! På vei tilbake til byen var det fantastisk stjerneklart. Stjerner har vi ikke akkurat hatt for mye av de siste ukene. Egentlig er det nesten litt rart at det endelig har sluttet med regn og blåst!

Vel tilbake i byen gjorde vi ferdig bannerne – det var 4 til som skulle spikres på plass. Det gikk relativt fort, og vi rakk å få med oss at vi var blitt-mestere i håndball på Sportsrevyen. Nå blir det en tidlig kveld, fordi denne uka kan bli i overkant hektisk er jeg redd. Men, det skjer mye moro – i morgen skal jeg blant annet hente kajakken på kaia!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.