Hektisk lørdag

For å få med seg møtet i byhallen kl 12, så startet jeg dagen tidlig. Etter en kjapp frokost, dro jeg ned til Lund for å pakke padlesakene. Var på vannet litt over 09, i et utrolig flott lys. Gareth slo følge, og det fungerte glimrende. Det er jammen fint med en modell på bildene også! Tok over 50 bilder på et par timer, og skal oppdatere desembergalleriet ved leilighet. Her er noen av de beste bildene:

20061216gareth1.jpg

20061216gareth2.jpg

20061216gareth3.jpg

20061216gareth4.jpg

Etterpå rakk jeg akkurat møtet med NU. Faktisk ringte kirkeklokkene 12 akkurat i det jeg kom inn i Byhallen. Der var også Malin, Ingunn, Harald og masse NUere. En fra høyre fortalte om deres dok 8 forslag, og det var spennende. Virker som det er politisk enighet om å bytte ut 50-150 år gamle jernbanespor (evt. la de frakte gods).

Videre gikk ferden via Presteheia til Vågsbygdhallen. Her var det fotballcup med Herman og Co. Du verden som det blir fart når en spiller fotball inne.

Nå har jeg akkurat fått lagt inn bildene, og skal få skylt av utstyr. Møter Ingunn på lageret nede på Lund, og så maler vi ferdig de to siste bannerne. Hvis vi har noe suppe igjen, så er det meningen at den skal brukes til å spise ute senere i kveld! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.