Litt jul

Gjorde ferdig litt mer i padleguiden, og nå blir jeg stort sett ferdig i løpet av helgen tror jeg. Deilig! Det er bestandig godt når en kan sette litt punkturm Dette med koordinater har slitt på en del. Er vant til å oppgi UTM, men det duger ikke på hav. Har nå falt ned på å bruke mm,mmm’. Tror det er det greieste, mens skal selvsagt sy i sammen en artikkel om hvordan dette fungerer.

Før lunsj lagde jeg også i stand en del julekort til “forretningsforbindelser”. Disse er nå sendt/levert. Solgte også en t-skjorte igjen, og det er lenge siden sist! I byen hentet jeg en del padleguider hos Harald, så da har jeg et godt lager av dem. Har solgt et par hver uke i det siste, og satser på at den trenden holder seg! 🙂

Fakkeltoget til Ingunn nærmer seg, og det er nå hengt opp info på KOLON-kontoret, Sans & Smak og KOT. Halv fire møtte jeg Ingunn og Malin til vegetarpizza på Figuru-kontoret. Etterpå malte vi banneret til den store gullmedalje, og nå ligger de 5 stk til tørk. Vi maler de to siste i morgen ettermiddag.

Deretter bare det avgårde til klatring på Spicheren. Formen føltes ikke helt “inne”, men så plutselig raste jeg forbi et crux-punkt i en hard 6+. Det gjorde skikkelig godt, men dessverre var det slutt på kreftene to tak under toppen. Satser på at jeg kan få med meg denne før de skrur om. Da er det neimen ikke lenge igjen til 7-. Får satse på noen lange padleøkter fremover. Tror det gjør godt både for styrke og utholdenhet.

Nå har vi sett Nytt på Nytt, og venter på detektimen. Skal stå opp tidlig i morgen for å gjøre unna Sjursøya, Prestøya og Smedholmen. Det er de tre siste øyene jeg må undersøke i Kristiansand-skjærgården. Må gjøre det tidlig, fordi jeg har veldig lyst til å være med på et åpent møte om høyhastighetstog på Sørlandet som foregår i Byhallen kl 12. Så drar vi videre til fotballcup i Vågsbygd på ettermiddag, og som nevnt mer banner-maling på kvelden. Det er egentlig ikke noe problem å få dagene til å gå… Det har det egentlig aldri vært…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.