Arbeidet skrider frem

Har hatt en forholdsvis effektiv dag i dag. Har igjen 5 øyer i Kristiansand nå. 2 av dem er store (Dvergsøya og Vestre Randøya), mens 3 må jeg padle ut til på lørdag. Så nærmer det seg noe… Herlig! 🙂

I tillegg til dette har jeg hentet en stol til liggeunderlaget fra ExPed. Det skal bli morsomt å prøve. Ser ut som trekket kan være på mens man ligger på underlaget også. Det er praktisk! Når en tenker på at underlaget er 193x60x9cm, så må jo dette bli som en stressless fra Ekornes… 🙂

Har også begynt å spre invitasjoner til fakkeltog neste onsdag, og det er en del hundre personer i Kristiansand som har fått e-post om dette nå. Så får vi se om folk stiller. Det blir spennende. Antagelig blir det maling av bannere i morgen. Regner med å ha ferdig de to siste øyene i morgen formiddag, og så tar jeg innspurten på mandag. Da er det bare igjen å kartlegge områdene på land, men det tar jeg pr. bil.

Leserinnlegget jeg sendt til VL kom ikke på trykk i dag. Det er bra at Internett finnes, slik at det kommer ut likevel.

I forbindelse med padleguiden må jeg finne ut av hva slags format waypointene skal ha. Du verden så mange meninger det er om dette. Begynner å nærme meg noe nå tror jeg, men det er litt av et urent farvann å padle i. Det var mye enklere da jeg var i innlandet, og kunne bruke UTM. Med en gang en forlater 10-tallsystemet blir det mer avansert – tror derfor jeg faller ned på desimalminutter, så blir det en slags mellomting… Må ta en avgjørelse om dette i løpet av helgen.

Nå er det vel på tide å ta kvelden her. Klokka har passert 18, og sulten begynner å gjøre seg gjeldende. Ingunn har snakket om en joggetur, men tror det er mat som står øverst på lista akkurat nå. Vi får se. Jogget jo halvannen time i forigårs, må jo ikke bli overtrent heller! 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.