Begynnende konsolidering

Nå begynner jeg å se gulvet flere steder i leiligheten(!), og har fått struktur på videre arbeid med padleguiden. Har nå gjort ferdig alle kart, og gyver løss på tekstene i morgen. Bilder er også nesten komplett nå. Litt mer padling til helgen, og så skulle det meste være klart.

Ingunn leverte bilen til EU-test i dag tidlig, og jeg hentet den i ettermiddag. Testen kostet litt over 500,- (og er jammen et apropo til de 6 minuttene i går)… Det er jammen forskjell på priser/tidsforbruk om dagen… Selv om en ikke skulle tro tannlege/bilrep var så veldig forskjellig kompetansemessig i disse dager. I alle fall ikke på et ganske overfladisk plan. Fikk pristilbud på 8500,- for å få den gjennom EU-testen, og er litt ambivalent. Vi får se. Skal sove på det noen netter, forhøre meg med noen som har litt peil. Kanskje blir det ny gammel bil, eller nye litt nyere gammel.

I alle fall skal jeg klatre med Harald og Ingunn på Spicheren nå i ettermiddag. Det blir deilig, og jeg skal garantert ha boblebad etterpå. Så har jeg tatt med en bærbar opp i Presteheia. Blir nødt til å jobbe litt utover kvelden også nå. Det er ganske mye jeg gjerne skulle ha ferdig til jul… Heldigvis er det ikke så mye juleting…

På den fronten er det bare litt julekort og sånn.

Holdt på å glemme at jeg også har begått et leserinnlegg i dag. Ble så irritert på Vårt Land at jeg skrev et innlegg med tittelen “Forvirring i VL”. Dette har jeg lagt ut på drypp.no. Så får vi se om det kommer på trykk. De hadde brukt OFV som kilde, og de er jeg ikke spesielt glad i. Det verste av alt er at jeg jammen er medlem også – gjennom MA.

Senere: Klatringen gjorde godt, selv om jeg var langt fra å være i storform. Det sosiale er vel så viktig som det fysiske. Etterpå lagde vi en herlig middag med kylling og grønnsaker. Så har vi bare tatt det helt rolig. Har ryddet litt på den bærbare, og nå er den “oppdatert”. Men, jeg har ikke fått inspirasjonen over meg til å skrive noe særlig i kveld. Det får heller vente til i morgen. Har to bokanmeldelser hengende over meg, men de går jo ingen steder… Ser ut til at det kan bli en aktiv og interessant helg. Solen er også meldt, så jeg regner med å få padlet inn resten av Kristiansand da. Så skal jeg få avgårde alt til trykkeriet i neste uke. Kajakken som gikk fra Bergen i går kommer ikke hit, men er nå på vei til Hirtshals. Det hjelper jo ikke meg så mye. Men, den kommer hit lørdag, men det er jo ingen arbeidsdag. Første mulighet til henting er dermed på mandag. Men, skal nok få prøvd den før jul uansett! Men, nå skal jeg bare gjøre ferdig oppvasken, og ta med meg brevene til Van Gogh i sengen. Lange netter er viktige nå når mørket ligger som en klam hånd over hverdagen. Du verden som jeg gleder meg til sola snur på fredag i neste uke. Eyvind har invitert til morgenbad, og jeg må få til det! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.