Mer fart…

Ble en ganske slakk kveld i går, etter fiskesuppe i Presteheia. I formiddag har jeg sortert bilder, og ble akkurat ferdig til lunsj. Var invitert til hyggelig lunsj på Miljøhuset! Der traff jeg Arne Otto, Cecilie og Gunnar – akkurat som i gamle dager (vi er gamle kollegaer fra min tid i FNF). Veldig koselig med en prat igjen.

Vi fikk også snakket litt om fakkeltoget som skal være 20. desember, og jeg fortalte de om nettstedet fra i går: www.vesentlig.no

Så bar det rett avgårde til tannlegen. Var innom i 6 minutter, og på den tiden svei jeg av 650 kroner. I min verden er jo det så godt som ran, men det er helt sikkert normalt. Nå har jeg gitt beskjed om at jeg ikke vil kalles inn før om 2 år. Har ikke hatt hull siste 10 årene, så det er bare ren rutine…

Hentet så litt pakker på posten, og er nå hjemme igjen. Tror det blir litt rolig nå, og så kan det være en liten mulighet for joggings. Skal prøve å få vridd virksomheten inn på VAF-guiden igjen, men det popper opp ting alle steder… Merker at det nærmer seg jul, men håper jeg klarer å gå klar mest mulig…

Senere: Jogget nesten halvannen time med Ingunn, med innlagte intervaller. Nå begynner vi å komme i løpsform! Skikkelig kult, og det regnte og blåste… Nå har jeg tatt en deilig varm dusj, og skal ut for å handle litt middag. Skal prøve å få spadd meg litt ned i yngre kambrium i løpet av kvelden. Har hopet seg litt opp både her og der…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.