Rock’n roll

Etter en sånn helg skulle jeg jo bare ha falt sammen i sofaen, men det ble det ikke noe av… Formiddagen gikk med til en god del ringing, og nå har jeg fått investert litt for neste år. Mulig det blir enda mer i morgen. Blir veldig sliten av å bruke penger… Men, det må jo til fra tid til annen.

Treningen med John gikk over all forventning. Øvre halvdel av kroppen var naturlig nok ganske mør etter helgens utskeielser. Det ble 56 kilometer med padling og gåing. Dessuten syklet jeg jo opp og ned til kajakk-klubben begge dagene! 🙂 Men, vi tok det samme som vi pleide.

Etterpå jobbet jeg med en artikkel på adrenaline.no: “Flott desemberlys”. Fint at jeg fikk laget panoramaer og lagret bilder fortløpende i helgen. Da er galleriene ganske kjapt gjort. La ut 44 bilder og 4 panoramaer. Det er en god fangst på en helg! 🙂

Ingunn er i farta med fakkeltog, og jeg fikk også teksten hennes i ettermiddag. Den ligger nå på www.vesentlig.no. Jeg fant fram en del linker som vil være av interesse for folk. Så får vi satse på at det kommer en del i toget! Det hadde vært ustyrtelig gøy!

Det var i korte trekk denne dagen. Ser ut til at det blir litt hektisk i morgen også, men da har jeg en lang kveld i tillegg. Tror nok det skal ordne seg, så jeg kan konsentrere meg helt om VAF-guiden igjen. Har igjen 3 øyer, og er veldig gira på å få alt over til trykkeriet som gjelder Kristiansand kommune – før jul! Dermed kan jeg ta fatt på Søgne med blanke ark over nyttår. Satser på at det blir litt padling i jula – vi har i alle fall planer om å dra på hytta julaften, og fiske torsk fra kajakken første juledag.

Kajakken jeg kjøpte i dag heter Boreal Design Labrador. Den er helt lik Ellesmere (som jeg har) i skrogformen, men nesten en halv meter lenger, og 3-4 centimeter smalere. Det bør borge for en rask båt. Den skulle visstnok være her i løpet av noen dager. Jeg gleder meg til prøvetur!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.