Mer regn

Jeg lurer egentlig på hvor mye regn det har kommet siste døgnene… Men, da er det fint å sitte her med en disk full av bilder, og så plukke ut illustrasjonsfoto til padleguiden. Her er ett av bildene jeg har plukket ut – fra en stille dag mellom Dybingen og Bragdøya:

20061205stillhet.jpg

Har funnet frem ganske mange illustrasjonsfotos, og tror dette skal være en god start. Må jo satse på at det blir noen tusen bilder å velge fra under mine padleturer i mars/april/mai/juni også. Må helt klart få noen flere fine leirbilder! Nå har jeg jo masse forskjellige telt også.. 🙂

I det hele tatt var det godt å få gått igjennom hele bildebunken. Nå gjenstår det litt tekst, og 3 befaringer – så skal Kristiansand være nogenlunde i boks. Trykkeriet var opptatt i dag, så jeg kunne få en dag utsettelse. Derfor blir det ikke noen tur dit før 15 i morgen. Det var flaks!

Jeg har nå lest ferdig kapittelet om “Vest-Agder” i Kyst Norge, og har fått en del fine innspill til hva jeg skal skrive om kystlinjen. Med øyer er kystlinjen i Vest-Agder på over 2100 km, og det skal være 1700 øyer. Ikke rart at det er en del å holde orden på…

Julekalenderen til gutta i dag inneholdt “4 hemmelige middagsgjester”, og jeg tar en tur opp i Presteheia for å hjelpe til. Er nede igjen på tidlig kveld, og skal prøve å få skrevet litt mer da. Før kvelden avsluttes med liturgisk aftenbønn som vanlig.

Ble også ferdig med Lia-boka i dag, og skal se om jeg ikke kan få ut en anmeldelse. Den sto i VL i går, og det var en fantastisk flott anmeldelse! Jeg håper virkelig at denne boka kommer til å ligge under mange juletrær. Tror jammen jeg skal ta med anmeldelsen i julebrevet til e-postlista hos keltiskfromhet.no.

Senere: For en tid tilbake fant jeg denne websiden: www.wwwdotcom.com, som jo er ganske morsom. Sendte denne til Martin, og han ga meg: http://www.coxar.pwp.blueyonder.co.uk/, som jo også er ganske hylende morsom. Trodde først det var en feilmelding, til jeg leste nærmere… 🙂 Kanskje en slik burde lages på norsk også?

Enda senere: De 4 hemmelige gjestene var Lisbeth og Frode med jentene. Vi spiste herlig fiskesuppe (hadde et mye finere franskt navn, men det klarer jeg ikke å stave…) Etterpå gikk jeg ned igjen på Lund for å jobbe litt, men kom ikke helt i gang. Det var derimot en flott liturgisk aftenbønn, selv om vi bare var 4 stykker. Satser på å levere over en god DVD i morgen. Bare panoramaene tar over 100 mb… Men, nå skal det soves! 🙂

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.