Mer grått

Du verden for noen grå dager… Men tiden går, og snart snur sola.

I dag har jeg fått unna litt småting fra morgenen av, og postet en guide og en lykt før trening med John. Flott gjennomkjøring med han. NÅ skal jeg ta det litt easy, og så er det jogging i kveld med Ingunn. Deretter prøver jeg å få unna litt mer på guiden. Skal levere en del til trykkeriet i morgen. Spennende!

Senere: Har gjort litt på bildefronten i dag, og skal få levert over en del i morgen. I kveld ble det løping med Ingunn og Siri i regnet. Veldig deilig! Har også registrert et nytt domene i dag – så du verden som det vokser… Nå må jeg snart få lagt noe på alle snart… 🙂

Men, dette har vært en lang nok dag – og det blir mye i morgen også. Håper snart det skal bli noe annet enn regn og frisk bris/kuling. Har igjen 2-3 steder i Krsand jeg må se næmrere på – før jeg kan spikre guiden for Kristiansand kommune. Men, været bestemmer jeg jo ikke over… Er meldt springflo i natt, så det er mulig jeg burde på fotosafari i morgen tidlig… Det var lønnsomt sist…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.