Heldiggris

Jeg er en heldig mann! I dag har jeg reparert den ene kajakken, eller det vil si jeg har fått hjelp til å reparere den. Må bare innrømme at borring, gelcoat og sånn gjør meg litt nervøs. Men, så finnes det jo så mange flott mennesker i denne verden, og en av dem forbarmet seg over meg. Dermed er kajakken i topshape, og jeg har fått noen bekymringer mindre.

Etterpå løp jeg en tur rundt på Lund, og hadde 3 drag ved Spar (bakken opp fra Rundingen). Deilig med litt aerobt, selv om det ikke er allverdens kult mens det står på… Er ikke helt der enda, men skal prøve å få opp løpinga til litt mer enn en gang pr. uke. Pga mye vind og regn har det jo blitt lite padling, og det er sjelden jeg padler med noe særlig treningspuls uansett.

I kveld skal vi på besøk til Eyvind. Det skal bli gøy med enda flere fine mennesker…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.