Endelig desember!

November er årets hardeste måned. Men, i desember pleier det å slippe litt taket… Så blir det bading og lyser tider fra rundt 21. I går fikk jeg en voldsom raptus, og fikk laget “Langs sørlandskyten 2006”. Her er det mye lesestoff og bilder! Blant annet dette:

20061201crossincreation.jpg

Ble ikke helt ferdig i går før klatring med Harald, og har laget det helt ferdig i formiddag. Det er veldig deilig å få det vekk, det har ligget på vent i snart 5 mnd… Nå skal jeg gjøre litt mer på padleguiden – skal levere over en dynge med stoff til trykkeriet i neste uke.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Ett svar til Endelig desember!

 1. Arve Lindvig sier:

  Hei Lars.
  Har fulgt med på bloggen din. Fint å se på en blogg som “lever”, som stadig blir tilført nytt interessant stoff. Spesielt kajakkpadlingen finner jeg interessant. Har selv en havkajakk som har gitt meg fine sommerturer, men de få jeg har padlet sammen med parkerer kajakkene når det nærmer seg oktober. En tur i Kassenkanalen og rundt Gamle Hellesund i januar 06, var imidlertid og flott, og jeg synes egentlig det er for galt å la farkosten ligge passiv hele vinteren.
  I høst kjøpte jeg og kona oss en toer-kajakk og. En meget positiv erfaring. Fint når to med ulik energi kan ta seg fram i samme fart.
  Har forøvrig prøvd den turen du tok gjennom Eidvann og Leievann fra Barlandkilen til Risør. En fin tur, som ga oss bekreftelse på at det er mye mer spennende å padle i hav enn i ferskvann…
  Men altså: Hvis det blir aktuelt med en vinterlig dagstur i kajakk, hadde det kanskje vært hyggelig å få bli med.

  Hilsen
  Arve Lindvig
  (far til Magnus)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.