Posting nr 500

Nå har jeg altså lagt inn 500 oppføringer i denne bloggen. Det er egentlig en ganske tjukk bok hvis en skulle gi det ut… 😉 Nå er det nok ikke alt som har så høy litterær kvalitet akkurat, men jeg synes det funker greit for å finne igjen litt tanker og gjøremål. Her er fx det første bildet jeg publiserte (mars 2005):

vardebilde.jpg

I dag har jeg jobbet med kart for VAF, og har etter mye om og men fått ferdig ett kart av Kristiansand. Du verden så mye øyer som skal holdes orden på i denne kommunen… Men, nå har jeg sendt over to forslag til trykkeriet, så håper jeg ett av de kan brukes. Da skal jeg få unna ganske mye i perioden frem til jul tror jeg. Skikkelig knotejobbing, og jeg kjenner det i musklene øverst i ryggen. Får nok sette litt tidsbegrensning på slike jobber.

Veksle litt med andre oppgaver. Hente posten, legge sammen klær – litt sånne ting.

I ettermiddag skal vi til Grimstad til kommende svigermor. Hun har nettopp kommet hjem fra tur – så det blir koselig.

Senere: Ble ikke helt slik. Utkalt for å ta bilder, og rakk det akkurat før Grimstad. Her er ett “bonusbilde”. Flott og lav sol i ettermiddag – lenge siden jeg så den sist!

20061128kunst.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.