Ny uke!

Gårsdagen gikk med til trening på Spicheren (benk med gutta – bading med svømmekonkurranse – til slutt klatring). Etter middag dro jeg til Grimstad med Eyvind for å høre på Bjarne munk. Kirkeakademiet i Grimstad arrangerte møte med en fransiskanermunk. Hans tema var Frans av Assisi.

Det var en spennende kveld, og Bjarne gjorde inntrykk. Vi avsluttet med solsangen.

I dag var det massevis av adm før lunsj. Fikk endelig ryddet opp i bryllupsplaner, og nå er både kirke – prest- liturg og musikant rekvirert. Det blir i mai neste år. Dessuten var det litt orging i forbindelse med kajakk-klubben, og min padleforbindelse i Bergen. Skrev også en tilbakemelding til Tore etter konserten på fredag. Så var det plutselig lunsj!

Trening med John kl 12 som vanlig. Etterpå syklet jeg ned for å hente to pakker. Fikk litt forskjellig fra Kajakkentusiasten på Hvaler. Fra Sverige fikk jeg Martin Lönnebo sin doktoravhandling fra 1964. Tittelen på den er “Albert Schweitzers etisk-reiligiösa ideal”. Kanskje ikke folkelesning, men jeg har gledet meg til å finne denne i halvannet år. Boka var helt ulest, og må sprettes! 🙂 Utrolig hva en kan finne på www.antikvariat.net.

Nå er det middag i Presteheia snart, og så har vi lurt på enten Bjørneboe (teateret) eller kino. Kanskje blir det en helt rolig kveld også – vi får se!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.