Dugnad – konsert – klatring

Torsdag og fredag var jeg på Vigmostad. Dro på konsert med Tore Thomassen i Tveit kirke fredag kveld. I dag har jeg klatret ganske langt i ei rute som er satt i grad 7 på Spicheren. Det hadde vært knakende gøy om jeg kunne knekke den før jul.

På vei til Vigmostad på torsdag hørte jeg (som vanlig) på live-albumet til Pink Floyd – “Pulse”. I sangen “Shine on your Crazy Diamond” dukker følgende setning opp:

“It’s someone in my head, and it isn’t me.”

Ellers kom Flux på fredag, og de har en del fine sitater fra Einstein. Her er ett av dem:

“Den dypeste kilden til inspirasjon er møtet med det mystiske. Det fineste vi kan oppleve er det hemmelighetsfulle. Det er kilden til sann kunst og vitenskap. Den som ikke kan kjenne dette og ikke lenger forundrer seg, er nesten død, og øynene er lukket. Kjernen i all sann religiøsitet er å vite at det som er ugjennomtrengelig for oss likevel finnes og åpenbarer seg som den høyeste visdom av storhet, hvor sansene bare klarer å oppfatte de enkleste formene.”

Ellers fikk jeg en e-post av MoNo med en film han så absolutt har hovedrollen i. Den var hylende morsom. MoNo skal være min forlover.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.