Forsøk på landing

Har hatt to ganske rolige dager nå, og føler energien begynner å komme litt tilbake. Men, det er vanskelig. Mye moro og interessant som står på “blokka”.

I går var det styremøte i KKK, og det passet fint med liturgisk aftenbønn rett etterpå. I dag har jeg hatt lunsj med min bror, og levert fra meg regnskapet hittil i år. Etter en middag i Presteheia blir det klatring på Samsen senere i dag.

Hadde en fin prat med Roger da jeg leverte regnskapet – vi bruker samme byrå.

Etterpå la jeg inn en intervalløkt for å rekke postkontoret. Var der ett minutt på fire, men de var oppe til 17… Fikk ei pakke fra Amazon. Mye spennende. Blant annet brevene til Van Gogh. Det er kanskje ikke folkelektyre, men jeg gleder meg til å lese. Jeg er selvfølgelig inspirert av boka til Lönnebo: Van Goghs rom, og har lyst til å se nærmere på hva dette er for noe.

I morgen tidlig drar jeg rett til Vigmostad, og blir borte til fredag ettermiddag. Tar med meg Van Gogh! 😉 Satser på litt meditativ dugnad, og mye ro og hvile. Regner med at det blir litt padling igjen til helgen. For tiden regner og blåser det jevnt, men ser ut til at det skal lette litt utover…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.