Langtur til Flekkerøya

Planen i går var å gå rundt Flekkerøya. Var fremdeles sliten, og ble totalt tom. Da hadde vi padlet i relativt sterk motvind ut til Flekkerøya. Litt rolig padling og god mat fikk energien tilbake igjen. Vi spiste på Indre Lindø, her er det en herlig bukt:

20061120gareth.jpg

Planen var å gå helt rundt Flekkerøya, men kuling fra vest satte en stopper for det… Men, vi fikk med et waypoint på Store Risholmen, Indre Lindø og Ytre Lindø. Så får jeg ta de to siste tipsene på selve Flekkerøya på en annen tur. Det blåste for friskt der ute i går… Her er et stemningsbilde fra da vi forlot Indre Lindø (på vei mot Ytre Lindø). Dette er forholdsvis i le, men en kan jo se at det blåser…

20061120kajakktur.jpg

Vi var ute fra 11-18, og fikk en mørk tilbakepadling fra Flekkerøya. Lanternene var på plass, så det gikk bra!

Var VELDIG sliten i går kveld, og klarte med nød og neppe å være oppe til 21… Har sovet kanon i hele natt, men er fremdeles ganske mør. Nå skal jeg trene med John fra 12, og det blir ganske rolig for min del. Her gjelder det å få restituert seg litt mellom slagene. Skal ha to timer med bassengtrening med klubben i kveld også. Så her går det egentlig ganske slag i slag. Morgendagen ser ganske rolig ut – rent fysisk sett.

Skal prøve å komme i gang med litt kart og beskrivelser i løpet av uka. Målet er å ha ferdig Kristiansand til 5. desember. Jeg driver også med en dagbok fra hele den lange ferden fra hytta til Kristiansand, og har laget galleriene. Får se om jeg ikke kan få ned artikkelen også i løpet av uka.

Senere: Treningen med John gikk greit, men jeg hang ikke med i alle svingene. Prøvde å spare meg litt på nakke/skuldre.. Så var det en del småting i posten som måtte ordnes. Nå får jeg et telt til i morgen virker det som – det blir spennende. Har ikke kommet i gang med så mye annet, og nå er det snart middag i Presteheia. Mulig jeg kommer ned litt før – må jo hente litt stæsj her før bassengtreningen uansett. Energien er ikke på topp, så det er mulig jeg prioriterer en liten “nap” istedet…

Senere: Deilig middag. Litt ny e-post. Husket plutselig et kult domene: www.wwwdotcom.com. Morsomt innhold. Kunne jo tatt .no for å lage samme, men denne er allerede parkert… Det begynner i det hele tatt å bli ganske utpelt når det gjelder domener, så det er bra jeg har sikret meg for de prosjektene jeg kan tenke meg å realisere! Men, nå er det snart bassengtrening med KKK.

Ladet opp med litt lesning, og nå er jeg endelig ferdig med “Den nikomakiske etikk” av Aristoteles. Den har stått på boklista i over ett år tror jeg, og er ikke enkel. Kan ikke si jeg har fått med meg så mye, men det er et artig avsnitt fra tid til annen. For eksempel dette på s. 217:

“For folk flest er ikke av natur slik at de lar seg lede av skamfølelse, men bare av frykt, og de avholder seg fra det slette av frykt for straff, ikke fordi det er skammelig. For de fleste lever i sine følelser og søker sine egne nytelser og midlene til å oppnå dem, og unngår de motsatte smerter. De har hverken begrep om det edle eller det som virkelig gir nytelse, for de har aldri smakt det. Hvilket argument skulle kunne omforme slike mennesker? For det er umulig, eller i det minste ikke lett, å forandre ved hjelp av argumenter de trekkene som for lenge siden har dannet seg i deres karakter; man får formodentlig være glad til om man får et anstrøk av dyd når alt det er til stede som vi tror folk blir gode av.”

Dette avsnittet passer godt til den debatten om motorferdsel i utmark som raser på fjellforum.net om dagen… 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.