Sliten

Har følt meg litt “Lars 70 år i dag”. Det ble to timer klatring og halvannen times løpetur i går. Kjenner det godt i kroppen.

Ble ikke så mye bedre av et par timer klatring og styrke på Spicheren i dag, så det har vært heller rolig utover ettermiddagen. Fikk sykkel i går forresten, og er veldig fornøyd med det. Nå har jeg TO låser, så nå skal de få litt mer motstand…

Har pakket ferdig til tur i morgen. Skal padle rundt Flekkerøya med Gareth fra kl 1100. Det skal bli deilig. Får bare ta det rolig. Det er 4-5 overnattingsplasser som skal sjekkes opp. Regner med at vi kommer rundt i morgen. Håper i alle fall det, selv om kroppen akkurat nå føles helt utslitt.

Drar opp i Presteheia nå, og skal spise middag med min kjære og ei venninne. Deretter bærer det på konsert – en annen venninne er vokalist i et band som skal spille på Østsiden. Altså ingen flere fysiske utskeielser i dag…

Solgte forøvrig enda en padleguide i ettermiddag via nettstedet www.padlegleder.no – det nettstedet har generert en del salg nå altså. Hyggelig… Må få lagt ut den turen i Vågsbygd også…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.