Mye bedre i dag

Hadde akkurat kommet meg over det verste etter den frastjålte sykkelen, og så dumpet det inn en e-post om at jeg kunne få en billig. Jeg slo til med en gang, og skal få den overlevert i kveld. Utrolig hyggelig at det finnes snille mennesker der ute også! En skal neimen ikke undervurdere gledene ved å ha egen blog! 😉

Etter denne hyggelige e-posten dro jeg til byen for å møte en person jeg aldri har møtt før. Vi har hatt en del kontakt på e-post, men ikke hatt tid utover “Hei – hallo” før. Det ble et veldig hyggelig og inspirerende møte! For en deilig start på dagen, og for en kontrast til gårsdagen!

Etter lunsj dro jeg på Spicheren for å klatre med Harald, og nå er jeg kommet hjem etter en fin økt. Klatret lett, fordi jeg skal tilbake å klatre med Ingunn kl 18 omtrent. Trente litt benk i etterkant, og hadde et litt dårlig løfte på 87,5. Men, er veldig nær nå. Da er det bare gram om å gjøre før jeg tar min egen kroppsvekt i benk! Det blir gøy når jeg får til det første gangen! Satser på det er i boks før jul.

Blir nok en rolig kveld etter klatringen. Vi skal ha ærfugl som jeg var med å jakte. Er meldt dårlig vær hele helgen, men jeg har lyst på en lengre padletur. Tror Gareth er gira, så vi får se…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.