God trøkk ved ukestart

La ut billedgalleri fra Portør fra morgenen av. Her var det en del fine bilder (fx det nedenfor). Så bar det avgårde til Spicheren.

20061113portor.jpg

Her gjorde John og jeg unna en flott økt. Vel hjemme tok jeg en liten hvil – dette blir en lang dag. Etter litt adm, skal jeg handle inn til middag. Lage middag i Presteheia, og så ned igjen her for å pakke til kurs med KKK fra 18-22. Skal vel ikke bli så vanskelig å sovne i kveld da.

Så har jeg et møte fra 10-12 i morgen, men så er kalenderen ganske fri fremover. Håper da å få “samlet meg” litt – det hadde gjort seg. Satt inn alle kluter på å kartlegge Vest-Agder. Leste en del i Veiviseren til lunsj, og det er jammen meg en del steder i Kristiansand jeg må se nærmere på også… 🙂 Vi lever langs en utrolig flott skjærgård her i sør…

Har også sendt e-post til DNT og FRIFO angående stengsler på den indre leden forbi Portør. Her er det jammen hengt opp tau og skilt, og dette må forfølges!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.