Reklamefilm

Livet som padler tar meg med på stadig nye oppdrag. I dag har jeg padlet rundt på Kjøita i kanalene, mens det er blitt att opp på film.

Været i dag er nydelig, selv om det er en del vind. Nå skal jeg inn på Spicheren for å klatre litt med en hel gjeng. Deretter tror jeg det blir ganske rolig. Har fått en invitasjon til en “meditasjonsgudstjeneste” i Søm kirke kl 20, og vil nok benytte meg av den. De har et helt utrolig kirkerom der ute…

Høsten er definitivt på plass. Det er merkbart kaldere, og jeg fryser ganske ofte på føttene. Nå er det også ganske stor temperaturforskjell i leiligheten på Lund og den i Presteheia. Her på Lund ligger det vel på 16-18 grader, og jeg har ullsokker og lue mens jeg skriver i boksen. I presteheia er det fort 22-23, og da blir det t-skjorte og barbeint. Det blir spennende med noen utenetter igjen. Vet ikke helt når det blir, men satser på å ta noen fjorder om halvannen uke. Muligens det da blir overnatting i Vigmostad, men telt er også aktuelt.

Eyvind og jeg planlegger å gjenta suksessen til Mandal første helgen i desember. Da er det ganke nøyaktig et halvt år siden vi padlet samme vei. Hadde vært ganske spennende å kontrastere disse to turene – de stter åpenbart helt forskjellige krav…

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.