Finvær/regnvær

Etter en lang og god natt dro jeg ned for å oppdatere litt på adrenaline.no. Hadde fått tilsendt en turbeskrivelse, og denne har jeg nå lagt ut. I og med at været smiler sånn, så har jeg lyst på litt uteliv. Tar med meg fiskestanga ut på Odderøya, det er lenge siden sist!
Senere: Lite fisk, men mye vær. Se på den flotte regnbuen! Sydsiden av Odderøya i frokant, og Randesundlandet i bakgrunnen:

20061111regnbue.jpg

Kameraet hører jo også med. På veien tar jeg vel en tur innom Galleri BZ – er visstnok en fin utstilling der. Så får vi se om det blir fisk til middag… 🙂

I morgen er det meldt enda finere, så da håper jeg det kan bli en kajakktur. Skal leie ut en kajakk til noen reklamefil-folk fra morgenen av, men regner med at det blir en del tid igjen av dagen etter det… Slik det ser ut nå, så blir jeg i Kristiansand i hele neste uke. Regner derfor med at jeg kan få komme meg litt ned i bunkene som ligger litt rundt omkring på skrivebordene… Hadde vært deilig å få rensket opp litt. Hvis det blir tørt, hadde det også vært gøy å sette opp telt og lavv i bakgården. Lavvoen til 12-15 person er neimen ikke så stor, så det er fullt mulig å ta me seg denne i tillegg til et lite telt på kajakk-kurs. Ovnen går nok ikke ned i kajakken (selv ikke den største), men den er bare tenkt brukt rett i nærheten av hytta også… Tror det kan bli en spennende vårsesong for padlofil.no!

Senere: Dette ble litt rotete, men det var greit å få bildet på forsiden. Synes det var fint – selv om det var mye flottere i virkeligheten. Tror kanskje det kommer mest av at jeg opplevde regnbygene fra skyene i bakgrunnen mens jeg spiste lunsj… Prøvde både jigg og sild, men ingen bet på gitt…

Har avtalt med noen som skal lage reklamefilm om BI, at de skal få låne en kajakk fra 10.15. I dag lurte de på om jeg ville padle også, men tror ikke jeg skal ha så veldig forbindelser med BI. Det kan jo komme galt ut for begge parter. Antagelig er det ikke spesielt mange – verken lærere eller studenter, som ville hatt særlig forståelse fra www.m24.no. 😉

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.