Rolige dager

Har vært litt slapp de siste dagene, men fått unna det som har vært prekært. Har lest en del, og i ettermiddag la jeg ut en anmeldelse av “Van Goghs rom” på keltiskfromhet.no. En fantastisk bok.

Onsdagen skulle jeg egentlig hatt lunsjbesøk, men han måtte melde pass pga sykdom. Jeg var ganske slapp selv også – da tirsdagen ble lang. Men, jeg fikk over nok materiale til trykkeriet torsdag – slik at de kan få laget en dummy til neste tirsdag. Hadde tilløp til hodepine i går, men fikk likevel med meg litt klatring sammen med Ingunn og Siw. Gikk rimelig bra, og det er gøy å stadig komme lenger på rutene på Spicheren.

I dag kom endelig lavvo og telt. Lavvoen er tenkt brukt i kurssammenheng, og teltet har jeg sett for meg brukt på padleturer og som basecamp i fjellet. Blir spennende å prøve – lavvoen har til og med vedovn! 😉

Har ikke gjort noe fysisk i dag, men har som nevnt lest ut boka til Lönnebo (for 2. gang). Prøver å tusle innom Spicheren med badebuksa, men det er godt mulig det holder med litt boblebad… 🙂 Blir fredagspizza i Presteheia, og rolig kveld med storskjerm.

Har ikke de store planene for helga, men skal antagelig leie ut en kajakk til noen reklamefilmskapere på søndag morgen. Det er forsåvidt en grei sak, selv om jeg gjerne skulle fått meg en tur selv også i løpet av søndagen.

For et par dager siden leste jeg forøvrig ut boka “Ord i takknemlighet” av Schweitzer. Der sto de to preknene som la grunnlaget for etikken “Ærefrykt for livet”. Jeg skal se om ikke den boka kan skrives litt mer om i bokseksjonen her – må bare innrømme at det beveger meg dypt.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.