På vei til Grimstad

Drar til Grimstad fra morgenen av, og skal være med på et opplegg i Fjære kirke hele dagen. Drar på besøk i Grimstad sentrum etterpå, og avslutter dagen med liturgisk. En del av de jeg møter i dag, er de samme som har bidratt aktivt til at www.keltiskfromhet.no eksisterer. Spennende!
Senere: Her er et bilde av gjengen utenfor Fjære kirke:

20061107fjaerekrk.jpg

Veldig trivelig å se igjen kjente i Fjære kirke, og vi hadde en produktiv dag der. Fikk så sitte på ned til en bekjent i Grimstad. Han bød på deilig middag, og jeg tok bussen derfra litt før 19. På vei hjem postet jeg to lykter, før jeg tok meg til rette med VL på sofaen.

Så var det liturgisk aftenbønn i Lund kirke.

Etter det har jeg oppdatert headingen på www.e25.no slik at Gandhi også får være med på dette! 😉 I tillegg har jeg oppdatert boklisten.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.