Bading i november

Kom hjem fra herlige dager i Portør i går. Har tatt masse kule bilder, og nå gjelder det bare å få dem ut…. Men, det skjer andre ting også… Søndag morgen (5. november) var det morgenbad, og her har Simen og jeg tatt den helt ut:

20061105novemberbad.jpg

Det virker nok tøffere enn det var. Hytta var jo i nærheten, og jeg tror ikke det var under 10 grader i vannet enda. Det merkelige var jo at vi padlet i is på fredagen… Temperaturen er merkelig om dagen altså… Så er det bitende kaldt, og så blir det rene sommeren… Jeg begynner virkelig å frykte akutte utslag av drivhuseffekten. Her er jeg helt klar for “føre var” – vi må ta rev i seilene nå!!!

Kom til hytta sør for Portør på fredag, og fikk med meg en fantastisk kveld og solnedgang. Området syd av Portør er fullt av trange passasjer, som gjør at du er i le for det åpen og beryktede strekket mellom Risør og Portør. Lørdagen var vi 4 stykker (Simen, Trond og Sven) som padlet sydover til Perleporten og Varø utenfor Risør. Begge dagene skjøt Simen ærfugl, som vi gasset i oss i store mengder på lørdagskvelden. Nydelig!

Søndagen dro jeg tidlig, men tok en del bilder ved et brott rett syd for hytta. Simen fikk noen skikkelige runder her, og det blir moro å få oversikt over alle bildene! Her er i alle fall Simen på vei inn i et svært uryddig område, og han gikk etterhvert rundt… Trond var i nærheten, og det ble en kjapp og effektiv kameratredning:

20061105simen.jpg

Etter å ha hengt alt til tørk osv, dro jeg rett til Vigmostad og konsert med Tore Ljøkjel. Herlig!

I dag har jeg hatt besøk av presten som skal vie oss, og trent med John. Har ikke orket å skuffe unna noe særlig etter det, og nå er det snart middag. Senere i kveld skal vi på konsert med symfoniorkesteret. Det blir gøy!

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.