Løpe høsten inn

Etter litt tid foran PCen i dag tidlig, ble trykket for stort. Solen skinte fra skyfri himmel. Det var kaldt og vakkert. Jeg forsvant inn i Jegersberg, og var borte i drøye to timer. Løp/gikk til Skråstad, og hadde fotopauser innimellom. Her er ett bilde jeg var ganske fornøyd med:

20061102host.jpg

Nå har jeg dusjet og spist en litt sen lunsj. God og sliten i kroppen. Skal prøve å få unna litt til foran boksen, før jeg pakker til i morgen. Skal til Portør, og gleder meg! Skal bli godt å treffe noen gamle kjente padlekompiser. Dessuten er det blitt lovet ærfugl, og det har jeg aldri smakt før.

Senere i kveld blir det antagelig klatring på Spicheren, så det skal ikke mangle på fysisk aktivitet i dag i alle fall.

Tok også noen panoramaer på turen i Jegers, og det blir spennende å se hvordan de blir seende ut! Kanskje jeg legger ut noen her etterhvert.

Og det gjør de! Vi begynner med Oddersjaa:

20061102oddersjaa_pano.jpg

Så tok jeg to stykker fra den Omvendte Båd, ett mørkt og ett lyst:

20061102omvbaad_mork_pano.jpg

20061102omvbaad_lys_pano.jpg

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.