Litt døll dag

Dagen startet med sol, og så over i styrtregn. Resten var ganske grått. Jeg er ganske “værutsatt”, og har ikke hatt så veldig god dag.

Men, gjorde en del småting fra morgenen av. Solgte fx en padleguide til. Har lest en del i Bjørneboes Brev, og oppdatert bokliste. Så gikk jeg løs på m24/e25. Har nå oppdatert m24.no med en ny omtale av boka til Voilaas. Denne gangen med fokus på syklosofien. Den forrige boka om grisen bidro til 142 besøk i forrige uke – fikk nemlig peker fra forsiden hoss Flux (www.flux.no).

Så har jeg gått løs på forsiden på e25.no, og tror jeg har funnet en løsning. Nå venter jeg bare på en heading, og det er det best at andre lager…

Fin aftenbønn. Salme 807 til slutt. Begynner å få den til nå! Skal ta en tidlig kveld, men kose meg litt med brevene til Bjørneboe før søvnen kommer.

Om Lars

Jeg bor i Kristiansand, og lever av havpadling. Mer info om meg og firmaet på www.digital-info.no
Dette innlegget ble publisert i Dagbok. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.